lauantai 21. marraskuuta 2009

Klemmarikellari

Special Sponsorointi esittelyssä:Klemmarikellari on skräppäys- ja askartelutarvikkeiden verkkokauppa ja toimimme Turusta käsin, mutta jossain vaiheessa tulevaisuudessa löydät meidät toivottavasti myös omasta myymälästä.

Olen aina rakastanut kaikenlaista käsillä tekemistä ja Klemmarikellari perustettiin juuri sen ajatuksen pohjalta ja koska ajankohta/puitteet yrityksen aloittamiselle oli sopiva. Klemmarikellari on yhden naisen yritys, kuitenkin korvaamattoman suuren apuna on aviomieheni Mikko, kenet myös tulette näkemään apunani aina kun olemma mukana askartelutapaamisissa ja messuilla.

Olemma alusta asti itse maahantuoneet kaikki tuotteeme, jotta pystymme pitämään hintatason mahdollisimman edullisena. Toimitamme tilaukset aina mahdollisimman nopeasti, jotta tuotteita ei tarvitsisi kauaa odotella.

Valikoimamme kasvaa koko ajan, paljolti asiakaspalautteiden pohjalta, jota arvostamme kovasti. Kysymyksiä, palautetta, toiveita ja tiedusteluja voi lähettää posti@klemmarikellari.fi Otamme ilolla vastaan myös vinkkejä uusista tuotteista ja tekniikoista, sillä tekotapoja/ideoita on yhtä monta kuin on tekijöitäkin. =)

Muutimme vähän aikaa sitten postituskulujamme ja lisäsimme toivotus kirjelähetyksen. Meillä on nyt kirjepostitus 2 €, johon mahtuu maksimissaan joko painoltaa 500g tai/ja paksuudeltaan 3cm. Postipaketin toimitus 6 € ja yli 100 € maksavat tilaukset toimitamme postikuluitta! Meiltä voit myös halutessasi noutaa tilauksesi, kun sovimme noutuajasta etukäteen.

Ystävällisin terveisin

Klemmarikellarin JonnaEi kommentteja: