torstai 12. marraskuuta 2009

Aika kääntää katse uuteen suuntaan!

Tervehdys!

Olen täällä tehnyt hieman muutoksia asioihin ja monen kuukauden miettisen jälkeen jokin aika sitten päätin, että 1.1.2010 tulee olemaan viimeinen Jehkotar Cardchallengen julkaisupäivä!

Tämä reilu 1,5v on ollut todella antoisaa aikaa ja ennen kaikkea siitä kuuluu suurkiitos innostuneelle DT-tiimille, innokkaille osallistujille ja sponsoreille.

Mukavaa on ollut, mutta nyt on aika tehdä jotain muuta... en siis ole jättämässä kortteilua, bloggaamista tms... mutta JCC:n lento loppuu!!

Toivon, että kuljette kanssani tämän matkan loppuun asti. Jotain pientä ihanaa järkätään sitten jouluiseen ja uuden vuoden haasteeseen!!!

Terveisin

Taru / Jehko

13 kommenttia:

Liimatassu kirjoitti...

Voihan harmitus, kyllä on ollutkin mahtavaa tehdä haasteita ja katsella mitä muut ovat myös saanut aikaan. Mutta oikeassa varmasti olet, aikansa kutakin :) Kiitos kuitenkin sinulle näistä kaikista haasteista ja vielä muista mitkä ennen JCC:n haasteiden lopetusta tulee. Mahtava juttu ollut!

Ritva kirjoitti...

Harmi, mutta kyllähän tämä on varmasti vienyt sinulta aika lailla aikaa ja voimavaroja, kiva kuitenkin, että bloggailet vielä ja mukana ollaan viimeiseen asti :))))))

Eldanka kirjoitti...

Kaikki kiva ei voi kestää ikuisesti. Innostuin itse leimailusta viime keväänä juuri tätä blogia seuraillen, joten vähän on haikea mieli... Aikansa kutakin, kiitos näistä kuukausista!

Toukoleeni kirjoitti...

Niin,harmi meidän muiden kannalta.Olen odottanut joka perjantaista haastetta ja vain kerran jätin sen väliin-olin mökillä ilman tietokonetta... Kiitos kun olet näinkin kauan jaksanut meitä innostaa.Niin ja onhan meillä vielä ne leimailutaivaan haasteetkin tulossa,oliko se peräti jo ensi viikolla=)

Armiida kirjoitti...

Mikään hauska ei kestä loputtomiin, niinhän se on, mutta kiitoksia askarteluun innostavista haasteista.

amma kirjoitti...

No harmistus! Mutta Kiitos sinulle! Tämä on ollut tosi mukavaa ja luulempa etten ole ainut joka JCC:n kautta löytänyt monen monta ihanaa uutta blogia ja saanut uutta intoa kortteiluunsa =)
Kiitos kaunis ja onneksi annoit sopeutumis aikaa näin paljon ;)

Ritva P kirjoitti...

Kiitokset minunkin puolesta. Itse en ole ehtinyt nykyään haasteisiin osallistua mutta joka perjantai on haaste pitänyt käydä katsomassa siitä huolimatta. On mukava katsoa miten paljon erilaisia haasteita on ollut ja miten samasta mallista on syntynyt niin erilaisia ja kauniita kortteja. Kaikkea hyvää sinulle ja menestystä uusille suunnitelmille.

Arja kirjoitti...

Sniiff! Hävän haikealta tuntuu mutta viis tunteistani. Ymmärrän myös täysin päätöksesi. Iloa ja valoa uusien tuulien puhallellessa.

Västäräkki kirjoitti...

Olet tehnyt suurtyön suomalaisen korttiharrastuksen hyväksi tämän haasteblogin kautta, kiitos ja lämmin halaus siitä! Harmi, että tämä tulee sanottua vasta nyt, kun ilmoitat lopettavasi, olisit kiitokset ansainnut jo paljon aikaisemmin. Monia meitä olet suuresti ilahduttanut ja haasteet ovat siivittäneet harrastuksessa kokeilemaan juttuja, joihin ei muuten oltaisi lähdetty. Enkelilastillinen iloa tuleviin haasteisiisi!

Unikukka kirjoitti...

Todella harmi, kun lopetat, mutta aika aikaa kutakin. Ihana on ollut haasteita seurata. Kiitokset!

Anonyymi kirjoitti...

No voih... :(
Yhdyn täysin edellisiin kirjoituksiin. Olet ollut minunkin ihailevien silmieni alla melkein alusta asti, ja innoittajana askarteluun.Tänne olen uskaltanut ensimmäiset haastekorttini julkaista (enkä tosin vieläkään ole uskaltautunut kuin tämän lisäksi p*skarteluhaasteisiin), joten suuri merkitys on tällä blogilla ollut minun elämääni myös. Allekirjoitan myös ylläolevan maininnan, että olet taatusti kannustavuudellasi sekä tuttavallisella olemuksellasi kääntänyt suomen korttibloggailun näin suureksi joukoksi! Kiitoksia todella paljon, ja se on kiva, että jatkat vielä "toimintaasi" vaikka JCC loppuukin <3

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Kiitoksia kaikista ihanista sanoista, joita olette kirjoitelleet. Todella ihanaa tota on ollut tehdä ja sitä kautta olen saanut paljon ihania uusia tuttavuuksia ja ystäviäkin!

Karakali kirjoitti...

Kyllähän sentään blogi säilyy!? Täältä voisi aina käydä katsomassa hienoja kortteja ja saada ideoita omiin kortteihin, vaikka uutta haastetta ei tulekkaan?