maanantai 6. heinäkuuta 2009

Korttipuoti Tiina

Korttipuoti Tiina

Puotiin:

Korttipuoti Tiinassa voit asioida milloin vaan. Pyrin mahdollisimman nopeaan toimitukseen, kun rahat ovat tililläni paketti lähtee matkaan. Puodissa ei ole minimi tilausrajaa ja postikulutkin ovat kohtuu hintaiset.

Puotiini teen uusia tuotetilauksia melkeinpä viikottain. Osaa tuotteista on rajallinen määrä myös toimittajilla, halutessasi jonkun tietyn jutun kannattaa se tilata pikaisesti. Tuotevalikoima on muuttuva,!

Kannattaa käydä puodin blogissa katsomassa uutisia, ilmoitan siellä myös esim. jos olen lomalla yms. Vakiopostaus päivät ovat lauantai ja sunnuntai, muinakin päivinä sinne saattaa ilmestyä jotakin. Puotini löytyy myös Facebookista, voit liittyä Korttipuoti Tiina ryhmään. Siellä esillä mm. tuotteilla tehtyjä kortteja.

Special sponsoroinnin kunniaksi lasken heinäkuun ajaksi kaikki tuotteet -30%. Tuotteet ovat hinnoiteltu valmiiksi! Heinäkuun helteille, kaikille askartelijoille arvonta käyntiin: tee kortti puodista löytyvällä leimasimella. Osallistut tuotepaketin arvontaan. Kortit tullaan julkaisemaan puodissa, galleria kakkosessa!

Jos sinulla tulee mieleen jotakin kysyttävää ota minuun yhteyttä, puodin yhteydenotto lomakkeella tai s-postilla, tiinahaanp@suomi24.fi

www.korttipuotitiina.com
www.korttipuotitiina.blogspot.com

Mukavia ja lämpimiä kesäpäiviä kaikille

Terveisin, Tiina

Ei kommentteja: