lauantai 4. heinäkuuta 2009

Korttipuoti Tiina

Korttipuoti Tiina

Puotiin:

Olen tehnyt kortteja reilu kaksi vuotta myyntiin. Korttien ohella harrastan skräppäystä. Helmikuussa 2008 avasin korttikauppa Korttipuoti Tiinan internetiin. Puodissani toimin yksin, joskus tyttäreni Johanna on apuna. Lokakuussa 2008 vaihdoin puodin ympäristöä toiseen ohjelmaan ja samalla otin askartelu tarvikkeita myyntiin.

Korttipuoti Tiinasta löytyy askartelutarvikkeita skräppäykseen ja kortti askarteluun. Sekä puodista löytyy myös pieni määrä lahjatavaraa. Suurimman osan tuotteista tuon itse Suomeen, mutta käytän myös muutamaa suomalaista tukkua.

Leimasimissa olen pyrkinyt siihen ettei niitä muilta suomesta saisi mm. Bombsell, Faerie Song art ja Queen Kat. Kuumailma puhaltimet ovat viime viikkoina olleet suosittuja ja niiden kanssa käytettävät kohojauheet, vesileimatyynyt sekä Artemion akryyli leimasimet.

Korttipuoti Tiinalla on oma blogin mm. mallikorteille, uutisille sekä muulle kivalle. Kannattaa käydä vilkaisemassa. Mallikortit blogissa on lähinnä taitavan DT jäsenten tekemiä.

www.korttipuotitiina.com
www.korttipuotitiina.blogspot.com

Olen ollut myymässä puodin tuotteita myös mm. askartelutapaamisissa ja markkinoilla. Halutessasi minut tuotteiden kera askartelutapaamiseen tai myyntitapahtumaan ota yhteyttä.

Varmimmin saat minuun yhteyden s-postilla tiinahaanp@suomi24.fi

Tämän Special Sponsorointi viikon arvontapalkintona on:


Ei kommentteja: