perjantai 29. toukokuuta 2009

PAPERIKEIJU
Paperikeiju on ATC-, scrapbooking- ja korttiaskarteluun erikoistunut verkkokauppa. Paperikeiju on yhden naisen yritys, joka on perustettu 2007 loppuvuodesta ollessani hoitovapaalla kotona. Tällä hetkellä olen taas äitiyslomalla, mutta verkkokauppa pyörii 24/7. Tilauksia voi siis tehdä milloin vain ja maksaa tilausvahvistuksessa tulevilla maksutiedoilla - tuotteita postitetaan kerran viikossa, sunnuntaisin.

Paperikeiju pääosin maahantuo itse myymäänsä tuotteet ja pyrin ottamaan tuotevalikoimaan tuotteita, joita ei muuten Suomesta juurikaan saa. Tuotevalikoimista löytyy suosittuja valmistajia, kuten Basic Grey, Sassafras Lass ja Daisy D´s, mutta otan mielelläni valikoimiin myös pienten vähän erikoisempien valmistajien tuotteita, esimerkiksi Shabby Cottage Studion kollaasiarkit ja Teesha Mooren leimaisimet.

Paperikeiju on perustamassa juuri omaa Design tiimiä: mukaan otetaan korttiaskartelijoita, skräppääjiä ja ATCn tekijöitä, kaksi kutakin. Tällä hetkellä haussa on erityisesti korttiaskartelijat - joten mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostitse: paperikeiju@gmail.com ja laitan vastausmailina tarkempia teitoja tiimistä. Laita sähköpostiin myös blogisi osoite, sekä perustelut, miksi haluat mukaan

www.paperikeiju.com

paperikeiju@gmail.com
http://nappikappa.vuodatus.net


Tällä viikolla myös arvonta palkinto tulee Paperikeijulta!
Ihana leimasinsetti!
1 kommentti:

Taava kirjoitti...

Hitsi vieköön, tota settiä ei ole edes mulla ;-D