lauantai 16. toukokuuta 2009

Arvomme tällä viikolla Helin sponsoroimaa...

Tämän viikon haasteen sponsoroi

DT

Palkintona on ihana leimasin setti Penny Blackiltä:Osallistu haasteeseen # 57 ja ole mukana arvonnassa!!!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko se luonnoskilpailun arvonta on suoritettu?

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Ei ole arvottu. Yritys oli taas, mutta nyt kun tietokoneeni kovalevy on rikki, niin arvonta siirtyy... lähinnä jännään saanko tiedot pelastettua. Minua saa hoputtaa yms.. mutta kiitos, omalla nimellä tehdään. Asioista en jätä tekemättä, rästiin ne tahtoo terveyteni vuoksi jäädä. siitä pahoittelut kaikille! Mutta nimillä tykkään keskustella!

Maisku kirjoitti...

OI ihana palkinto! Harmi vaan kun ei ole noita kohojuttuja, että vois osallistuu haasteeseen.. tai siis en oo ihan varma että onko, mitä on kimallehiekka? Mulla on kyl jotain kimallejauhetta, mutta en tiiä onko se samaa kun kimallehiekka.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Onpa upea palkinto. Minäkin joudun jättämään haasteen väliin tällä kertaa, kun ei ole tarvittavia välineitä. Tosin mietin jo voisiko kohopastan sijasta käyttää kuviopastaa :-) Kiva kuitenkin, että välillä on tällaisia tekniikkahaasteita.

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Käyttäkää mitä kohotusta tahansa. kimalle käy, oli hiekkaa, hilettä tai mitä. Jos noita välineitä ei löydy, niin kohottakaa paperia, pahvia tms. mekaanisesti.. tulkintaa saa käyttää jos suoraan otiettyä materiaalia ole

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Minua jäi vaivaamaan tuo Jehkottaren kehotus tulkintaan etenkin, kun olin jo koko viikonlopun miettinyt pääni puhki voisinko jotenkin tehdä kohokuvioita lakalla tai kimalleliimalla. Tällä kertaa alitajunta teki kaiken työn ja heräsin tänä aamuna ratkaisu kirkkaana mielessäni. Kiitos Jehkotar patistelusta ja lisävinkeistä.

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

ole hyvä vaan

annukka kirjoitti...

Minäkin olen mukana! Kiitos kauniista luonnoksesta!