torstai 29. lokakuuta 2009

Askartelu Sinisiipi!

ASKARTELU SINISIIPI!

Ajatus Askartelu Sinisiiven synnystä alkoi noin vuonna 2001, kun hurahdin enemmän ja vähemmän askartelun maailmaan. Tein kortteja tutuille ja vein työpaikalle myyntiin kortteja lähes viikoittain.

Vuoden 2005 keväällä tulin siihen pisteeseen silloisessa työssäni, että aloin ajatella asioita uudelleen ja uudelta näkökannalta ja päätin lopettaa työt ja lähteä opiskelemaan informaatioteknologiaa ja sähköistä mediaa.

Valmistuin Multimediapuolen datanomiksi vuonna 2007, opinnöytetyönäni olin koodannut verkkokauppasovelluksen. Jo silloin keväällä 2007 aikana heräsi ajatus siitä, että voisin ihan hyvin perustaa askartelutarvikkeita myyvän verkkokaupan, jolloin saisin olla koko päivän sellaisten asioiden parissa, joissa viihdyn.

Yrityksen perustaminen olisikin helppoa, koska suunnitelmani oli jo aika selvä suunnatessani yrityskeskukseen. Verkkokaupan perustaminen ei pelottanut lainkaan, koska olin kaksi votta tuijottanut kaikenlaisia "koodeja" koulussa.

Askarelu Sinisiivellä on paljon ihania ja iloisia asiakkaita, jotka kerta toisensa jälkeen tulevat ostoksille Sinisiiven verkkokauppaan.

Tällä hetkellä Askartelu Sinisiivessä on n. 2400 erilaista myyntiartikkelia ja kaikenaikaa se kasvaa. Varastoon tulee tällä hetkellä enimmäkseen sellaisia tuotteita, joita asiakkaat ovat kyselleet ja toivoneet.

Askartelu Sinisiiven tuotevalikoimiin kuuluu pääasiassa korttiaskartelutuotteet. 3D-kuvia löytyy varsin laaja valikoima perinteisesti leikattavina versioina, stanssattuina, metallinhohtoisina ja kohokuvioituna. Myös ääriviivatarroissa on valtavasti valinnan varaa.

Leimasintarvikkeet ovat tulleet valikoimiimme vasta reilu vuosi sitten, joten leimailupuolella on vielä paljon petrattavaa. Tuoteryhmänä leimasimet ja leimasintarvikkeet ovat varmaan se eniten kasvava ryhmä.

ASkartelu Sinisiipi on nyt 2,5-vuotias toimelias pikkukauppa, jonka asiakaskunta alkaa pikkuhiljaa vakiintua, vaikka kaikenaikaa tulee uusiakin asiakkaita.

Askartelu Sinisiivellä on myös blogi osoitteessa: http://askartelusinisiipi.blogspot.com , jota kirjoitellaan ja päivitellään, kun siihen on aikaa.

Kaiken aikaa tulee pidetään silmät auki ja haisteltua "tuuli" ulkomailta. Askartelu Sinisiipi ei kuitenkaan varsinaisesti harrasta maahantuontia. Tarkoitus olisi kuitenkin, että viimeistään Leimailutaivaassa 2010 Sinisiivellä olisi joku sellainen tuote myynnissä, jota ei löydy jokaiselta kaupalta...

Terveisin

TerttuTämän viikon arvontavoittona on:


Ei kommentteja: