maanantai 14. syyskuuta 2009

Paperinauhan yritysesittely!


Taitopuoti Paperinauhan valikoimiin kuuluvat erityisesti korttiaskartelu- ja skräppäystuotteet. Meiltä löydät laajan valikoiman leimasimia, sekä tunnettujen että vähän tuntemattomampienkin valmistajien (mm. Magnolia, Penny Black, Inkadinkado, stambarn, Paperbag Studios, Elzybells (vain myymälässä, voi myös kysyä sähköpostitse)).

Olemme myös itse teettäneet suomenkielisiä tekstileimoja, sekä tehneet norjalaisen leimasinvalmistajan kanssa yhteistyössä suositut Circle it-ympyrätekstileimat myös suomeksi.

Paperinauhan yrittäjä toimii Heli, joka aloitti kaupan toiminnan ollessaan hoitovapaalla kahden poikansa (nyt 2v ja 3,5v) kanssa. Pojat aloittivat juuri päivähoidon ja kaupan toiminta laajeni hieman.

Paperinauha on toiminut nettikauppana reilun vuoden, ja reilu kuukausi sitten aukesi myös myymälä Seinäjoen keskustassa. Myymälän aukioloajat ovat rajoitetut, keskivikosta perjantaihin klo 12-17, mutta sopimuksen mukaan kaupassa pääsee poikkeamaan myös muina aikoina. Mikäli siis Seinäjoella päin liikut, ota rohkeasti yhteyttä!

Taitopuoti Paperinauha tekee DT-yhteistyötä Nurkkaanajettu-blogin Miijjan kansa. Miia pitää mm. kortti- ja värityskursseja Paperinauhan tiloissa ja on myös demoilemassa useissa tapahtumissa, joista Paperinauhan löydät, mm. Seinäjoen ja Tampereen käsityömessuilta. Kursseista ja tapahtumista voit lukea lisää nettisivuiltamme kohdasta tapahtumat/kurssit.

Tervetuloa tutustumaan Paperinauhan kauppaan netissä, myymälässä ja tapahtumissa!

Terveisin

Heli / Taitopuoti Paperinauha

info@paperinauha.fi

DT

Ei kommentteja: