maanantai 1. kesäkuuta 2009

PAPERIKEIJUPaperikeiju haluaa muistaa kaikkia Jehkotar Card Challengen osallistuja, ja kaikkien 1.6-10.6 Paperikeijusta tehtyjen tilausten mukaan liitetään pieni extrapaketti askartelutarvikkeita, kunhan kirjoitat tilauksen lisätietokenttään koodin: "Jehkotar". Paketissa on mukana pari Basic Greyn 15x15¨ paperia, kolme eriväristä korttipohjaa, metri pilkkunauhaa ja pari kiiltokuvaa/kollaasiarkkikuvaa.

Paperikeijun tuotevalikoima on vaihtuva ja uusia tuotteita päivitetään kauppaan pari kertaa kuukaudessa. Kaupan etusivulla kerrotaan uusien tuotteiden päivityksestä ja usein esittelen uutuuksia myös blogissani:
http://nappikappa.vuodatus.net

Suosituimmat tuotteet loppuvat usein nopeasti, joten kaupan sivuston etusivun päivityksiä kannattaa pitää silmällä. Jos jokin haluamasi tuote on loppunut, voit myös rohkeasti otaa yhteyttä ja kerron milloin sitä on taas saatavilla. Erityisen suosittuja ovat olleet kollaasiarkit, lekekuvalehtiöt ja Imaginiscen ja Sassafras Lassin leimasimet (jälkimmäisiä sainkin juuri uuden satsin hyllylle).

Mikäli haluaisit Paperikeijun valikoimiin jotain tiettyä, tai tietyn valmistajan tuotteita, niin otan mielelläni vastaan ehdotuksia sähköpostiini: paperikeiju@gmail.com. Jos toivomasi tuotteet otetaan kaupan valikoimiin, olen yleensä luvannut niistä myös pienen edun tuotteita ehdottaneelle.

www.paperikeiju.com
paperikeiju@gmail.com
http://nappikappa.vuodatus.net

Ei kommentteja: